Vesti

O nama

Informator o radu

Prava intelektualne svojine

Informacione usluge

Registri

Elektronska izdanja

Propisi i dokumenti

Povreda prava intelektualne svojine

Lista zastupnika

Napomena

SEMINAR U NAUČNOM INSTITUTU ZA PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE

SEMINAR U NAUČNOM INSTITUTU ZA PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE

22. februar 2017.

U Naučnom institutu za prehrambene tehnologije u Novom Sadu je u utorak 21. februara održan seminar o zaštiti pronalaska patentom u oblasti prehrambene tehnologije

DETALjNIJE >>

ZAŠTITA INTELEKTUALNE SVOJINE U POLJOPRIVREDI

ZAŠTITA INTELEKTUALNE SVOJINE U POLJOPRIVREDI

22. februar 2017.

U Požarevcu je juče održan seminar u organizaciji Privredne komora Srbije - Regionalna privredna komora Braničevskog i Podunavskog upravnog okruga i Zavoda za intelektualnu svojinu Republike Srbije, radi podrške poljoprivrednim proizvođačima u cilju zaštite svojih proizvoda i usluga pravima intelektualne svojine.

DETALjNIJE >>

DANAS ISTIČE ROK ZA PRIJAVLJIVANJE ZA NAGRADE GRADA BEOGRADA ZA DOSTIGNUĆA U 2016. GODINI

20. februar 2017.

Podsećamo da danas ističe rok za prijavljivanje za nagrade grada Beograda za 2016. godinu. Grad Beograd dodeljuje nagrade za delo koje predstavlja najvrednije dostignuće u umetnosti, nauci, medicini, arhitekturi i urbanizmu, poljoprivredi, novinarstvu, obrazovanju i sportu. Nagrada Grada Beograda dodeljuje se i za herojsko delo, za dugogodišnji rad i trajan doprinos razvoju grada Beograda, i za izuzetan doprinos u realizaciji događaja od značaja za grad Beograd.

DETALjNIJE >>

OTVORENA VRATA

OTVORENA VRATA

10. februar 2017.

Obaveštavamo sve zainteresovane da će, zbog neradnog dana usled obeležavanja državnog praznika Dana državnosti Srbije, umesto u četvrtak, 16. februara, naredna Otvorena vrata biti održana u četvrtak, 23. februara, sa početkom u 12 časova.

DETALjNIJE >>

GRAD BEOGRAD DODELJUJE NAGRADE ZA DOSTIGNUĆA U 2016. GODINI - PRIJAVE DO 20. FEBRUARA

4. januar 2017.

Grad Beograd dodeljuje nagrade za delo koje predstavlja najvrednije dostignuće u umetnosti, nauci, medicini, arhitekturi i urbanizmu, poljoprivredi, novinarstvu, obrazovanju i sportu. Nagrada Grada Beograda dodeljuje se i za herojsko delo, za dugogodišnji rad i trajan doprinos razvoju grada Beograda, i za izuzetan doprinos u realizaciji događaja od značaja za grad Beograd.

DETALjNIJE >>